HTML

Szekértoló

A blog igyekszik össszegyűjteni a különböző teóriákat arra vonatkozólag, hogy kinek a szekerét tolja az LMP.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

"neoliberális utódpárt"

2010.04.15. 11:13 YiADoA

 Megkezdte udvarlását a Fidesz a neoliberális utódpártnak. Kövér szerint az LMP stílusa üdítő a Jobbikhoz képest, valószínűleg azért gondolja ezt így ,mert az LMP érdekei közé sem tartozik az igazság nyilvánosságra kerülése.

A fideszes politikus szerint "sokan zöld selyempapírba csomagolt SZDSZ-nek titulálják" az új pártot, és "van ebben valami", de ő mégsem veszi őket egy kalap alá szalonképtelen erőkkel.

Kövér László szerint még nem dőlt el, hogy az LMP-sek az SZDSZ rossz, szélsőséges hagyományainak folytatói vagy a magyar liberalizmus megújítói akarnak-e lenni. Mint mondta: a Jobbikhoz és az MSZP-hez képest "mindenképp üdítő volt az a stílus", amit az LMP képviselt az elmúlt hetekben... Nem tudjuk, hogy Kövér mire gondolt: a szcientológusokra, vagy a milliókért vett ajánlószelvényekre, esetlegesen a magát cigánynak kiadó magyarra, aki így vett fel támogatást? A liberalizmust meg köszönjük, nem megújítani kell, hanem tűzzel vassal irtani mindenhol, minden formában.

 

2010.04.15. nol

http://nol.hu/belfold/koverre_uditokent_hat_az_lmp

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szekertolo.blog.hu/api/trackback/id/tr721923049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása