HTML

Szekértoló

A blog igyekszik össszegyűjteni a különböző teóriákat arra vonatkozólag, hogy kinek a szekerét tolja az LMP.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

"a kezelhetetlen nemzetközi liberalizmust képviseli"

2010.04.13. 23:32 YiADoA

 Az LMP egy teljesen kiszámíthatlan politikai képződmény – állítja az MNO-nak Simon János. A politológus szerint Kóka János árnyéka vetül arra a baloldali pártra, aminek a veszélye kiszámíthatatlan kozmopolita jellegéből fakad. Amúgy a „kapcsolatot” az egykor szebb napokat látott Kóka tagadta, Schiffer András, a párt listavezetője pedig hazugságnak nevezte.

 
A magyar nemzeti viszonyok között a kezelhetetlen nemzetközi liberalizmust képviseli a Lehet Más a Politika elnevezésű párt – legalábbis ezt állítja lapunknak Simon János. A politológus szerint az elmúlt időszakban „csendben jött föl egy olyan politikai erő, amely kiszámíthatatlan”, megfoghatatlan karakterű képződmény. Ez a „sötét ló” képes lehet arra, hogy az MSZP-ből és az SZDSZ-ből kiábrándult szavazókat magához szipkázza, ezzel biztosítva az elmúlt években rendkívüli módon leszerepelt baloldal túlélését. Hosszabb távon akár meg is erősödhet ez a baloldali párt – véli Simon János. 
 
2010. április 7. MNO
 
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szekertolo.blog.hu/api/trackback/id/tr231919411

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: LMP! Lépj vissza! 2010.04.14. 12:07:30

Vagy betollak a Fidesz seggébe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása